"Таке добре пиво вийшло в нас – перший раз!
Казка, а не пиво!!! Маю надію, що не останній раз."
Власник патенту Євген Юхниця

Пиво світле ТМ «РÁДОЙ ДІ»

Паралельно з розробкою пива «РÁДОЙ ЖІНОЧЕ» «МАРГАРИТА» у лабораторії німецького інституту пивоваріння (Die Versuchs- und Lehranstalt für Brauerei in Berlin) разом з ініціатором винаходів — рецептів пива — українським поетом Євгенієм Юхницею — працювали й над створенням сорту пива, який був би низькокалорійним, де залишкові декстрини розщепилися б до цукрів і збродилися б у спирт.
А історія питання виникла через колегу і приятеля Євгена — Юру Знайка, талановитого експерта газети «Все про бухгалтерський облік», який страшно захворів на діабет. Цей випадок і підштовхнув дослідників розробити продукт, який можна було б потрошку, помірно вживати хворим, на кшталт діабетиків.


Тож пиво, четвертий сорт пива (після «РÁДОЙ СВІТЛЕ» «БУЛЬ З ГАКОМ», «РÁДОЙ ТЕМНЕ» «МАЙСТЕР»; «РÁДОЙ ЖІНОЧЕ» «МАРГАРИТА») — «РÁДОЙ ДІ» було винайдене наприкінці 2011 року — світле пиво з масовою часткою сухих речовин 8,63 %. Таке пиво виробляють для споживачів, котрі бажають чи повинні споживати низькокалорійну їжу.
При звичайному виробництві пива крохмаль повністю розщепляється, але частина його не перетворюється на цукор і не зброджується, а розщепляється лише до декстринів, які залишаються в пиві незбродженими і вносять свій вклад в те, що споживач поступово набирає вагу. Для того, щоб отримати низькокалорійне пиво, потрібно й ці залишкові декстрини розщепити до цукру і збродити в спирт. Під час приготування пива ТМ «РÁДОЙ ДІ» досягається повне розщеплення крохмалю до мальтози та глюкози: кінцева видима ступінь зброджування — близько 100 % і показник «дійсний екстракт» рівний 
1,7 % мас.

Зварене на новому унікальному німецькому обладнанні («Каспер Шульц») німецьким пивоваром (Will Martin Johannes), де задля приготування світлого пива ТМ «РÁДОЙ ДІ» з розторопшею використовуються найкращі сорти хмелю, такі як «Hallertauer tradition», що надає пиву приємної гіркоти, повного та "округлого" смаку, а також сорт «Perle», що надає напою ніжного хмельового аромату. Виробництво пива із додаванням екстракту розторопші плямистої згідно з рецептом дозволяє отримати пиво із підвищеними споживчими властивостями та оригінальними органолептичними властивостями. Пиво з додаванням розторопші — це новий оригінальний сорт вітчизняного пива високої якості зі смаковою гамою, що вирізняє його серед інших сортів.


Важливим аспектом є те, що дане пиво зварене на основі розторопші, яку в Болгарії називають «подарунок Діви Марії». 

Учені довели, що такий компонент, як розторопша, корисно вживати при наступних захворюваннях: 

— цукровий діабет, ожиріння, порушення обміну речовин, важкі виснажливі захворювання (у тому числі туберкульоз, колагенози, васкуліти тощо);

— хронічні гепатити, цирози, токсико-метаболічні ураження печінки, жирова дистрофія печінки, хронічні панкреатити різної етиології; 

— хронічні гастродуоденіти, ентероколіти (у тому числі диспепсія, мальабсорбція), геморой, проктити, дисбактеріози різної етиології; 

— набуті імунодефіцити (у тому числі стан, що супроводжується транзиторною імунодепресією); 


— токсичні ефекти при проведенні хіміотерапії (у тому числі придушення кістковомозкового кровотворення, токсичний гепатит, диспепсія, імунодепресія тощо), реакції та ушкодження під час проведення променевої терапії (у тому числі астенія, анорексія, променевий гастроентерит тощо); 

— зниження зору; 

— опіки та рани; 

— гнійні процеси; 

— стоматити, гінгівіти, фарингіти; 

— при екземі, гіперкератозі, нейродерміті;

а також: 

— для зниження рівня холестерину в крові; 

— для міцності та еластичності капілярів, поліпшення їхньої проникності; 

— для зниження ризику серцево-судинних захворювань!



Берлінські розробники:
Dr.-Ing. Roland Folz 
Голова Департаменту розвитку пивоваріння (BBSA) 
Dipl.-Ing. Burghard Meyer Учений Інституту  Die  Versuchs- und Lehranstalt für Brauerei in Berlin, розробник нових сортів пива
Dipl.-Ing. Thomas Tyrell 
Науковий співробітник Департаменту розвитку пивоваріння в Інституті Die Versuchs- und Lehranstalt für Brauerei in Berlin
 
Чекаємо на Ваші дзвінки за номерами (цілодобово):
067 219 82 90 prodag_pyva@ukr.net
073 420 02 64
050 357 93 92
Береги честь смолоду, а РАДОЙ в холоде.
Офіційна група Facebook Офіційна група Вконтакті Мобільна версія сайту UA RU EN FR DE
НА ГОЛОВНУ